Toimitusehdot

Yleistä

Otamme vastaan ainoastaan verkossa tehtyjä tilauksia. Kaikki tiedotteet tilaustasi koskien lähetetään sähköpostitse, joten sinun on seurattava sähköpostia tilauksen toimituksen ajan. Karttaholvi ei vastaa mahdollisista viivästyksistä, karttojen teknisistä virheistä, ratojen voimassaoloaikojen muuttumisesta tai virheistä ratojen tiedoissa. Pidätämme myös oikeuden kaupan peruuttamiseen, jos tuotetta ei ole mahdollista toimittaa ulkoisista seikoista johtuen, sekä hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Lisäksi pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen erityisistä syistä.

Hinnat ja maksaminen

Hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Liikuntapalveluiden arvonlisävero on 10 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Hinnat saattavat muuttua ylös- tai alaspäin, mutta asiakkaalle on voimassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta tai hintatieto on poikkeuksellisen alhainen tai korkea yleiseen hintatasoon nähden. Kassalla näet tilauksen kokonaissumman, joka sisältää arvonlisäveron sekä mahdolliset toimituskulut. Kassalta löydät myös toimitusehdot kokonaisuudessaan.

Toimitukset

Karttaholvi -palvelussa on myynnissä digitaalisia tuotteita, joten toimitusaika on nopea (muutamia minuutteja). Tuote toimitetaan sähköisesti .PDF -muodossa pakattussa kansiossa (.zip). Karttatiedosto on korkealaatuinen. Mahdollisissa häiriötilanteissa kartan toimitus saattaa viivästyä. Tällaisissa tapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluun.

Viivästykset

Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti. Viivästyksen sattuessa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tuotteen toimituksessa tai tilauksen maksussa on esiintynyt ongelmia.

Palautusoikeus ja reklamaatio

Tuote on digitaalinen eikä sillä ole palautusoikeutta. Jos kuitenkin olet saanut viallisen tai vahingoittuneen tuotteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Henkilötietojen käyttö

Kun teet oston Karttaholvi-palvelusta tallentuvat henkilötietosi Liikup Oy:n ylläpitämään asiakasrekisteriin. Myös tarkemmat ostohistoriaasi liittyvät asiakastietosi, kuten tilaustiedot, tuotetiedot ja laskutustiedot tallennetaan. Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakaspalvelu- ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan myös käsitellä muissa Liikup Oy:n kuuluvissa yhtiöissä henkilötietolain mukaisesti. Lue rekisteriseloste kokonaisuudessaan täältä.

Digitaalinen tuote ja vesileima

Kun tilaat meiltä digitaalisen suunnistuskartan (e-kartta), hyväksyt samalla, että kartta on vesileimattu. Elektronisella vesileimalla turvataan karttojen tekijänoikeudet. Kun lataat vesileimatun digitaalisen kartan, tiedostoon liitetään tilaajan nimi, tilausnumero ja tilausmäärä. Vesileima ei vaikuta tiedostomuotoon eikä hankaloita millään tavalla tiedoston lataamista tai suunnistusradan juoksemista. Vesileima osoittaa, että kartta, jonka lataat, kuuluu sinulle. Kaikki yksityisen käytön ulkopuolinen tiedoston kopiointi, tulostaminen ja levittäminen on kielletty. Olet itse vastuussa siitä, ettei ostamaasi digitaalista karttaa levitetä eteenpäin muille käyttäjille. Jos digitaalinen kartta päätyy esimerkiksi tiedostonjakosivustolle, voimme selvittää tilausnumeron ja jäljittää siten tilauksesi.